Kwaliteitscontrole QC

KWALITEITSCONTROLE van ALL QUALITY

KWALITEITSCONTROLE door ALL QUALITY.

KWALITEITSCONTROLE VAN ALL QUALITY voor bedrijven en ondernemers in Nederland en daarbuiten. (B2B)

Daar waar Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid hoog in het vaandel staat, daar kan de Kwaliteitscontrole door ALL QUALITY u bij helpen.

KWALITEITSCONTROLE

Kwaliteitscontrole QC Inspectie van ALL QUALITY is veelzijdig. ALL QUALITY kan de kwaliteit van uw product verbeteren of zelfs verhogen. Hierdoor kan All-Quality uw bedrijf eventueel helpen te groeien.

ALL QUALITY heeft 25 jaar technische werkervaring. ALL QUALITY controleert de kwaliteit sinds 2006 als zelfstandige voor haar opdrachtgevers.

Het uiterlijk van het product alleen is niet belangrijk. Ook de veiligheid van uw product speelt een grote rol. U wilt immers niet dat uw klanten klagen over uw product omdat het bijvoorbeeld niet veilig is.

Wij van ALL QUALITY zorgen voor een gewaarborgde kwaliteitscontrole om teleurstelling bij aankomst van uw product(en) te voorkomen.

Het uiterlijk van het product kan er mooi uitzien, maar in de meeste gevallen komt u er bedrogen uit.

All-Quality is een bedrijf gevestigd in Nederland. Wij zetten ons in voor bedrijven en ondernemers in Nederland en daarbuiten. Daar waar Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid hoog in het vaandel staat.

ALL QUALITY is veelzijdig. Onze QC-er kan indien noodzakelijk de kwaliteit van uw product verbeteren of indien noodzakelijk zelfs verhogen. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf eventueel helpen te groeien.

Een aantal voorbeelden:

  • Hardware: Verborgen mankementen in het product (is aan de buitenkant vaak niet zichtbaar) (vaak zijn er goedkope onderdelen ingekocht, waardoor de kwaliteit ver te zoeken is).
  • Verkeerd gebruikte materialen (bij een eindcontrole is het product niet meer te herstellen) Of het kost juist extra tijd en extra veel geld om het product te (laten) herstellen. (In de meeste gevallen komt u er pas achter als uw product al geleverd is bij uw klant. Met alle gevolgen van dien).
  • Verkeerde maatvoeringen doorgevoerd (bij de eindcontrole is het product in de meeste gevallen niet meer te herstellen) Of het kost juist extra tijd en extra geld om het product te (laten) herstellen. (In de meeste gevallen komt u er pas achter als uw product al geleverd is bij uw klant. Met alle gevolgen van dien.
  • Bij laswerkzaamheden: Geen goede lasverbinding of geen goede las gelegd bij las werkzaamheden. Een goede Inspectie is hierdoor nodig en erg belangrijk.

De kwaliteitscontroleur QC-er van ALL QUALITY is VCA Vol gecertificeerd, heeft veel ervaring, ideeën, is creatief, technisch in de breedste zin van het woord met ervaring in Booming China. De kwaliteitscontroleur werkt precies en neemt met minder geen genoegen.

Met onze kwaliteitscontrole staat kwaliteit, Veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Onze kwaliteitscontroleur heeft ervaring in China en in Nederland bij diverse productie fabrieken en bedrijven zoals led verlichtings fabrieken; Staal fabrieken; Roestvast staal fabrieken; Glasfabrieken; Hout fabrieken en meer!  Een aantal voorbeelden zijn de producten voor o.a. Avanti meubel; Royal Botania; Nam; Shell, etc.

Indien noodzakelijk leidt ALL QUALITY de medewerkers op bij bedrijven in China en in Nederland om efficiënt en volgens planning te werken.

Bent u opzoek naar een Kwaliteitscontroleur met ervaring in China en in Nederland, neem hier contact met ons op.

Onze kwaliteitscontroleur is vakbekwaam, heeft het vermogen om hard te werken, heeft een probleem oplossend vermogen, steekt de handen uit de mouwen om het werk gereed te krijgen!

ALL QUALITY helpt uw bedrijf te groeien en om de kwaliteit te verhogen.

Onze kwaliteitscontroleur kan worden ingezet voor projecten in het binnen-en buitenland.

 

WAAROM DUURZAAMHEID?

DUURZAAMHEID, KWALITEIT EN VEILIGHEID ZIJN ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN. VOLDOET UW PRODUCT NIET AAN DE JUISTE KWALITEITSEISEN, DAN MAAKT U GEEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN UW PRODUCT.

De veiligheid komt in het geding voor de werknemers en de klant, met alle gevolgen van dien.

Des te beter en duurzamer uw product, des te veiliger u uw product op de markt kunt brengen. Hoe meer omzet u kunt genereren door minder kwaliteitsverlies

 

Huur daarom een kwaliteitscontroleur QC-er van ALL QUALITY in. Neem contact op met ALL QUALITY.

 

Requirements: B2B partner. Als u een partner zoekt die uw kwaliteit kan beheersen en/of verbeteren. Met ervaring in oa Nederland en China.

 

Neem contact op met ALL QUALITY

ALL QUALITY Kwaliteitscontrole _ Werkvoorbereiding

ALL QUALITY Kwaliteitscontrole _ Werkvoorbereiding

Login

Recently Active Members

Profielfoto van AQ All Quality
Profielfoto van vanbeersShop

qc

QUALITY CONTROL

Kalender

februari 2023
m D w d v Z Z
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Tweets